Danmarks hyggeligste svampetur

Lørdag d. 14. september 2019

Fra kl. 10.00 til omkring kl. 15.00

En tur for hele familien og venner.

Sidste år var vi rigtig mange deltagerer og det vil vi meget gerne gentage. Det kan kun lade sig gøre, hvis du kommer – så sæt kryds i kalenderen allerede nu 😊

Mødested: Gribskov, P-pladsen nærmest Mårum Tinghuse på Frederiksborgvej (vejen mellem Mårum og Esrum, find kørselsvejledning på vores hjemmeside).

Vi samles kl. 10.00, hvor der vil være en kop kaffe, et stykke brød mm.

Overlevelsesholdet Søren Færch og Jan Marmurowicz giver en kort introduktion til skoven og dens indhold.

Husk solidt fodtøj, påklædning der passer til vejret, kurv, svampebog og kniv.

Foreningen har øl og vand med i skoven, samt til den efterfølgende svampesuppe eller medbragte mad.

Fredensborg forsyning har åbnet sine lokaler, hvor der fra ca. kl. 14.00 serveres en svampesuppe, som er tillavet af overlevelsesholdet, ligesom man kan få vurderet sine fundene svampe.

Adressen er: Fredensborg Forsyning, Højvang 23, 3480 Fredensborg.

Vel mødt

Bestyrelsen Spildevandsforeningen øst