Jubilæums svampetur 2018
Lørdag d. 15. september 2018
Fra kl. 10.00 til omkring kl. 15.00

En tur for hele familien og venner, der i år er lidt speciel da det er 25 året for dette arrangement. Det fejrer vi ved at have en lille gave til de fremmødte.

Mødested: Gribskov, P-pladsen nærmest Mårum Tinghuse på Frederiksborgvej (vejen mellem Mårum og Esrum, find kørselsvejledning på vores hjemmeside).

Vi samles kl. 10.00, hvor der vil være en kop kaffe, et stykke brød mm.
Overlevelsesholdet Søren Færch og Jan Marmurowicz giver en kort introduktion til skoven og dens indhold.

Husk solidt fodtøj, påklædning der passer til vejret, kurv, svampebog og kniv.

Foreningen har øl og vand med i skoven, samt til den efterfølgende svampesuppe eller medbragte mad.

Fredensborg forsyning har åbnet sine lokaler, hvor der fra ca. kl. 14.00 serveres en svampesuppe, der er tillavet af overlevelsesholdet, ligesom man kan få vurderet sine fundene svampe.
Adressen er: Fredensborg Forsyning, Højvang 23, 3480 Fredensborg.

Vel mødt
Bestyrelsen Spildevandsforening øst