Lørdag 21. september 2013 kl. 10.00- ca. 15.00

Så er tiden kommet til den årlige svampetur for foreningens medlemmer med familie samt venner.

Som i de forgående 14år mødes vi på P-pladsen nærmest Mårum på Frederiksværksvej (vejen mellem Mårum & Esrum).
Vi samles kl. 10.00 til en kop kaffe med brød m.v., samt en kort introduktion til skoven og dens indhold.
Introduktionen afholdes af "overlevelsesholdet fra Envidan".

Foreningen har øl & vand med i skoven til den efterfølgende frokost.

Igen i år åbner Fredensborg Renseanlæg sine gode lokaler til at nyde sin eventuel medbragte mad. fra kl. ca. 14.00 serverer "overlevelsesholdet"
nytillavet svampesuppe, for dem der tør.

Husk at medbringe gummistøvler eller solidt fortøj, kurv, kniv, svampebog og fornuftig påklædning, samt ikke mindst godt humør og lysten til fælleskabet